HTML

Olcsó és gyors ételek -

Ha nincs kedved mindig ugyanazt enni újra és újra. Gyorsan elkészíthető ételek bárki számára, és nem is drágán.

Friss topikok

Linkblog

Menü-STOP

2010.03.30. 14:03 robika8813

Arra gondoltam, sok sok éttermi menüzés után, hogy nem! Elég volt. Mindennap ugyanazok az ételek ugyanazok az ízek. Sőt sokszor szinte ehetetlen. Miért ne főzzünk magunknak?! Ugyanannyi pénzért én is megfőzök. Szeretek főzni , kikapcsol és még finomabb is, mint akármelyik menü.  

Bár levesekben ne nagyon gondolkodjunk, ahhoz több idő kell. De ha mindenképpen szeretnénk ott a zacskós leves. Van olyan íze mint bármelyik menü mellé kapott levesnek, vagy még finomabb is.
Nem is értem kik főzhetnek egyes konyhák ajtajai mögött. Egyszer azért szívesen benéznék és megnézném miből és hogyan főznek.
 

Lehet hogy nehéz ennyi ételt egyszerre főzni, de mégis csak ez a szakmájuk vagy NEM?
Mégis sok-sok pocsék étel kerül az asztalra. A főétel meg kész zsákba macska.
Van hogy elég ehető, de előfordul hogy még a kutyámnak se adnám oda. Miket tudnak ételnek nevezni?!

A rántott hús -atyaég - kb. csak panír, húst nehéz benne megtalálni, vagy a rakott krumpli , hát nem mondanám annak, vagy említhetném a gyros húst is , könyörgöm a gyros akkor legalább a húst ennek megfelelően ízesítenék, de sajnos ez túl nagy kérés.

Úgyhogy ezek után döntöttem úgy, hogy főzök én . Azért fél órám akad minden nap arra, hogy megfőzzek, vagy legalább valami laktatót egyek, ami nem mű és még finom is.

Ha csak egy hamburgerről is beszélek , akkor is ,nem a kitudja miből készült húst egyem benne és kitudja mennyire "friss" zöldségeket inkább megcsinálom magamnak olyanra ami ízlik is és friss is.

Tehát ezentúl azoknak, akik egyetértenek velem, azok részére egy-két étel elkészítését írnám le és talán ezzel adok egy lökést, hogy maguknak megcsinálják  és ne minden nap ugyanazt egyék.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koleszkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr721880703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása