HTML

Olcsó és gyors ételek -

Ha nincs kedved mindig ugyanazt enni újra és újra. Gyorsan elkészíthető ételek bárki számára, és nem is drágán.

Friss topikok

Linkblog

Zöldség leves

2010.04.04. 10:54 robika8813

Újra egy könnyen elkészíthető leves receptjét írnom le. Nem kell hozzá sok minden , könnyen elkészíthető, és a hét bármely napjára tökéletes.

2 fő részére elég hozzá, fél fej vöröshagyma, 2 répa , 1 fehérrépa, 1 fej gomba, és egy kis zöldborsó.

A hagymát felkockázzuk, a zöldségeket julienre vágjuk(kis csíkokra). Az edényben olajat hevítünk, hagymát beletesszük, dinszteljük, majd egy kis paprikát hintünk rá. Ezután a zöldségeket beleöntjük a borsó kivételével. Megpirítjuk egy kicsit majd lisztet hintünk rá. Jól összekeverjük, hogy a liszt megpiruljon kissé , felöntjük vízzel sózzuk , borsozzuk, egy kis petrezselymet teszünk bele, majd felforraljuk. Amikor forr az egész eletesszük a borsót, 5 percet hagyjuk h főjjön, lejebb vesszük kis lángra, és még 10 percet hagyjuk az egészet főni. MAjd lehúzzuk a tűzről és kész is a leves.

Egészségetekre!
 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koleszkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr651893474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása