HTML

Olcsó és gyors ételek -

Ha nincs kedved mindig ugyanazt enni újra és újra. Gyorsan elkészíthető ételek bárki számára, és nem is drágán.

Friss topikok

Linkblog

Csirke pörkölt

2010.04.02. 14:47 robika8813

A csirke pörköltet szerintem mindenki szereti. Ki ebből ki abból a részéből a csirkének.

Én most combból készítettem el.Nem kell hozzá sok minden, 3db csirkecomb, hagyma, só bors, pirospaprika.

Ha valaki nem szereti a bőrét , le lehet bőrözni , akár ki is lehet csontozni, de véleményem szerint a csirkepöröltnek az adja meg az izét ha az egésszet belefőzzük.

Kezdetnek megmosom a csirkecombokat, majd mivel barátnőm nem szereti a bőrét lebőrözöm és ki is csontozom, de azért belefőzöm utána.:)

Hagymár apróra vágjuk, olajat hevítünk, hagymát megdinszteljük, pirospaprikát hintünk bele, majd beletesszük a combokat. Ha a hús fehéredni kezd megsózzuk, borsozzuk , összekevejük azzal a lével amit a combok engedtek ki magukból, majd ezután felengedjük vízzel annyira hogy ellepje.Ezekután addig főzzük amíg a víz el nem forrja magát, és a hús el nem kezd leesni magától a csontról.

Ezalatt főzünk ki egy zacskós rizst.

És ha mindezzel végeztünk , tálalhatjuk is egy kis savanyúság kiséretében.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koleszkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr781889660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása