HTML

Olcsó és gyors ételek -

Ha nincs kedved mindig ugyanazt enni újra és újra. Gyorsan elkészíthető ételek bárki számára, és nem is drágán.

Friss topikok

Linkblog

Gyros koli módra

2010.03.31. 15:46 robika8813

Egy gyors kajáláshoz tökéletesen megfelelő a gyros. Könnyen elkészíthető, laktató és finom.
Először is induljunk le a húsboltba és vegyünk úgy 30-40 dkg csirkemell filét.Ha az alapanyagokat már beszereztük akkor kezdődhet ennek az ételnek is az elkészítése.



A csirkehúst vágjuk fel csíkokra majd egy kis olajjal locsoljuk meg és fűszerezzük be, a boltban kapható gyros fűszerkeverékkel. Összekeverés után hagyjuk úgy 5-10 percet állni. Ezalatt vegyük elő a zöldségeinket. Vágjuk fel a hagymát karikákra , az uborkát karikákra majd csíkokra, a paprikát is kis csíkokra és a salátát is szeleteljük fel. Mehet bele még paradicsom is, ha van. Mire ezzel végzünk, jöhet a hús sütése. Serpenyőbe kis olaj, bele a hús, szépen megsütjük 15-20 perc alatt - közbe kevergessük. Addig egy pohár tejfölt keverjünk be egy kis saláta fűszerkeverékkel.

Közben másik serpenyőbe olaj , felforrósít ,mehet bele a hasábkrumpli.10 perc alatt ez is kész van. Tálalás: tegyük a tányérra a hasábot mellé a húst és a salátát. Salátára egy kis öntet, és már ehetjük is . Gyorsan elkészült, finom és még zöldségeket is ettünk.

Tökéletes gyors étel, és nem drága!
Egészségetekre!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koleszkaja.blog.hu/api/trackback/id/tr311884248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása